top of page

ASTORIA

Местоположение: Сусегана, Италия

Група занаятчии стартират една идея през 1969 г., която днес е трансформирана в най-голямата самостоятелна фабрика за кафе машини в света. 

Астория е родена и израства на хълмовете на Сусегана, малко градче в провинция Тревизо. Производството на повечето модели се извършва точно тук, в завода на CMA, който през 2007 г. e модернизиран по отношение на пространство и производствен капацитет.

„Големите иновации се случват, когато хората не се страхуват да направят нещо различно.“ От първата машина за кафе, пусната в продажба до наши дни, технологичното подобрение е наистина изумително. Всъщност развитието на Astoria е подкрепено от авангарден отдел за изследвания и развитие, който работи всеки ден със страст и постоянство, поставяйки нуждите на бариста в основата.

Plus4Champions е официалната машина на Световното първенство по Latte art (WLAC) и на Световното първенство за Coffee in Good Spirits (WCIGS) 2015, 2016, 2017. През 2017 г. Astoria лансира Storm - новата кафе машина, която представлява официалното навлизане на Astoria в света на професионалните бариста.

Astoria-Storm.jpg
bottom of page