top of page
Christmas Ornaments

Коледни подаръци

Всяка една марка, която предлагаме, има невероятни идеи за подаръци. По-долу представяме кратка селекция с идеи, които да ви вдъхновят. Не отглагайте поръчката за последния момент, рискувате да подарите просто "нещо". Отделете време сега, за да изненадате приятно вашите колеги, партньори и клиенти.

01

KeepCup

Много се радваме, че предлагаме чашите за многократна употреба KeepCup, които се опитват (и ние заедно с тях) да превърнат колкото се може повече хора в “reusers”. Затова създават различни размери чаши, които да отговарят на бариста стандартите за еспресо, млечни напитки, филтър кафе и чай - за да могат да заместят всяка една чаша за еднократна употреба.

Вашата компания може да е част от промяната с брандирана чаша в корпоративните цветове.

02

Mill&Mortar

През последните две години забелязахме сериозен ръст на любителите готвачи, които искат  да използват качествени подправки и оценяват съдържанието в черните кутийки на Mill&Mortar. Тематичните комплекти на марката са подходящи за сладкарите, барбекю майсторите и барманите. 

03

teapigs

Teapigs и серията чайове Feel Good (Happy, Trim, Cleanse, Snooze, Calm, Up Beet) дават възможност да изпратите подходящото послание с подарък, който е едновременно вкусен и различен. Винаги можете да заложите и на класиката - Английска закуска, Зелен чай Мао Фенг и Мента. 

04

COCO

COCO Chocolatier работят с артисти за всяка една опаковка, което ги прави отличителни и грабват окото на всеки. Изключение не прави и Коледната им колекция, която освен с дизайн, впечатлява и със съдържание - шоколадови топки с маршмелоу или кракер с бонбони. Кой не би се зарадвал на подобно изкушение?

05

PAPER & TEA

Коледните сетове от Paper&Tea са винаги красиво опаковани и с невероятно съдържание. Висококачествен, спешътли чай с подходящ аксесоар ще зарадва всеки любител на чая. Идеален подарък, с който няма как да сбъркате.

bottom of page