top of page

ЗА НАС

Drekka Brands е вносител на качествени продукти в хранително-вкусовата сфера, създаден от двама ентусиасти през 2016 г.  Множество пътешествия из света провокираха нова страст у нас – издирването на specialty coffee shops и тестването на най-доброто кафе, което местните пекарни предлагат. Впоследствие добавихме и чая и културата, която той носи със себе си. Започнахме да приготвяме филтрации вкъщи и видяхме, че в България не можем да си набавим качествено, прясно изпечено кафе, което да отговаря на нашите изисквания. Затова се замислихме върху идеята да превърнем хобито в работа и да предоставим едни от най-добрите кафета и чайове в света на ценителите като нас. 
  
И създадохме Drekka Brands.

Нашата цел е да предоставим внимателно подбрана селекция продукти с отношение към качеството и дизайна.
  
Положителното преживяване е в основата на нашата философия. Искаме да ви помогнем да изградите устойчив бизнес, който да е удоволствие за вашите служители и клиенти.
  

 

HristoHristov

Христо

Co-owner

Христо е експериментаторът, търговецът и учителят. Уверява се, че знаете как да предлагате продуктите, екипът ви е обучен и клиентите доволни.

B6F17A26-2BD8-44F6-AC8F-E917290C4F56 2.J

Мартина 

Другият co-owner

Мартина се грижи сайтовете и социалните медии да са актуални, продуктите - налични в склада и фактурите, платени навреме.

bottom of page